23 Ağustos 2012 Perşembe

Bursa işi bitirdi

Açık söylüyorum, Bursaspor bu turu geçer. Gerçi topun yuvarlaklığını hesaba katıp büyük konuşmamak gerekir ancak bu Bursaspor'a güveniyorum.

Seyirci muhteşemdi. Bir an olsun takıma desteklerini bırakmadılar. Bu seyirciyle bu sonuçla Bursaspor evinde artık zor yenilir. Bu tespitim Avrupa ve Süper lig için geçerli. Ertuğrul Hoca ve futbolcuların kendine güveni  netleşti.


Aslına bakarsanız iki takımda kendini fazla yormadı. Tempo çok hızlıydı diyemeyiz.

Bursaspor'un kazanması için önce gol yemesi gerekiyormuş herhalde. Batalla-Pinto ilk 20 dakikada yakaladıklarını atsa şimdi tarihi bir farktan söz ediyor olacaktık. 

Twente sağlam takım, ayağa iyi top oynuyor, sakin sakin rakip sahaya geçmesini çok iyi biliyor. Attıkları golde sağ kanattaki oyuncu iyi unutturdu kendini. Sonucunda golü yedik zaten.

Yerden veya havadan farketmiyor, ülke futbolumuzun sorunu yan top. Skor 3-1'ken bile ceza sahamız içerisinde bile hava toplarında stresi yaşadık.

İkinci yarı maçın tek hakimi Bursaspor'du. İkici yarının başındaki yüklenmesiyle 53. dakikada istediğini aldı. Twente bu dakikadan sonra yüklendi ancak Bursa kontrataklarıyla 3. golü de buldu.

Forsell'in bu takımda ne işi var onu anlamış değilim. Eğer bu takımda oynayacaksa çok çalışması lazım. İşin ciddiyetinin farkına varması lazım. İyi durumdayken aldığı topları bile ezdi.

Batalla maçın yıldızı. Alkışı hak etti, Ertuğrul Hoca alkışlatmayı unutmadı.

Biz alacağımızı aldık. 3-1 çok iyi skor değil ancak bu Bursaspor bu  turu geçer inancındayım.

Artık onlar düşünsün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder