23 Ağustos 2012 Perşembe

Uğur Mumcu Spor Kulübü Futbol Altyapı Seçmeleri 8-9 Eylül'de

Altyapı seçmelerini bir kulübümüz daha gerçekleştiriyor. Uğur Mumcu Spor Kulübü altyapı seçmelerini 8-9 Eylül 2012 tarihinde gerçekleştirecek.


Uğur Mumcu Spor Kulübünün U-13, U-16, U-19 yaş gruplarında mücadele edecek takımlarının belirlenmesi ve takviyesi amacıyla gerçekleştirilecek seçmeler 08-09 Eylül 2012 tarihinde. Seçmelere 2000-2002 ve 1994-1998 yaş aralığındaki sporcular katılabilecek.

Bursa işi bitirdi

Açık söylüyorum, Bursaspor bu turu geçer. Gerçi topun yuvarlaklığını hesaba katıp büyük konuşmamak gerekir ancak bu Bursaspor'a güveniyorum.

Seyirci muhteşemdi. Bir an olsun takıma desteklerini bırakmadılar. Bu seyirciyle bu sonuçla Bursaspor evinde artık zor yenilir. Bu tespitim Avrupa ve Süper lig için geçerli. Ertuğrul Hoca ve futbolcuların kendine güveni  netleşti.

22 Ağustos 2012 Çarşamba

Kartalspor altyapı seçmeleri 23 Ağustos'ta başlıyor

Kartalspor altyapı seçmeleri başlıyor...Kulüplerin altyapı futbol seçmelerine ilgi gün geçtikçe artıyor. Ülkemizde de bir çok kulüp altyapısına verdiği önemle adından söz ettiriyor. Kartalspor'da bu kulüplerden bir tanesi. Volkan Demirel, Egemen Korkamz, Olcan Adın, Servet Çetin, Erman Özgür ve İskender Alın Kartalspor'un yetiştirdiği ve futbolumuza armağan ettiği yeteneklerden bazıları.

Spor Toto 2. hafta (24-27 Ağustos 2012)

Spor Toto 2.5 milyonluk ödülüyle rekora koşuyor. Üst üste 9 haftadır devreden spor toto ulaştığı rakamla dudak uçuklatıyor. Bu haftanın spor toto listesinde hangi maçlar var hep birlikte bakalım. Eğer bu haftada bilen olmazsa rakam iyice büyüyecek.

İşte merakla beklenen Spor Toto 2. hafta listesi. Avrupa ve Türkiye'den  Spor Toto Süper Lig'den karşılaşmalar var 2 hafta Spor Toto listesinde.

18 Ağustos 2012 Cumartesi

Fenerbahçe'ye İzmir yaramadı? Elazığspor 1-1 Fenerbahçe

Resmi anlamda ev sahibi Elazığspor ama gerçekte ev sahibi Fenerbahçe. Fenerbahçe'yle Fenerbahçe'yi özlemiş Ege'de karşılaşırsan deplasmana gelmiş gibi olursun. Zaten Elazığ da tribünü değil kasayı düşündüğü için İzmir'i seçti. Doğru da  yaptı.

Süper Lig nihayet başladı hem de sürprizle: Eskişehir 0-1 Akhisar Belediye


2012-2013 Süper Lig başladı. Eskişehir evinde Akhisar Belediye Gençlik Spor'u ağırladı. İddaa dahil bir çok kişi ve kurum Akhisar'a şans tanımıyordu.

Ancak futbolun güzelliği burada işte. Sürprizi güzel.

Süper Lig öyle bir sürprizle başladı ki ''Futbol bu işte!'' dedirtti.